Pràctiques: el sado medical (Prácticas: el sado medical)

Avui ús parlaré d’una pràctica al BDSM que mai practico pel simple motiu que em produeix rebuig, (un rebuig físic, no tinc cap problema ni moral ni intel·lectual). La meva profunda amoralitat em permet fer qualsevol cosa excepte allò que no suporto. I no suporto el medical sado, que voleu que us digui, que em posin o posar una sonda com que no m’atreu gens. Però que no m’agradi ni suporti quelcom no significa que no pugui escriure d’aquesta cosa.

No em pregunteu el motiu (perquè ho desconec) però els qui més practiquen el medical sado (o “medical play”) són les dones al rol d’ama. El medical no és més que un joc de rol on una persona (dominant) escull el rol de metge (o infermera) i l’altre (dominat) escull el rol de potencial malalt. Alguna cosa així com jugar a metges nomes que amb sofisticats aparells i tècniques, utilitzant una llitera i coses així.

Com en tot al BDSM, es pot arribar a pràctiques d’allò més extremes, creieu-me. Us recomano (si no sou massa escrupolosos) que vegeu els vídeos que hi ha en un dels links d’aquest post.

Us deixo uns quants enllaços perquè és millor que algú que ho hagi practicat (o ho practiqui) us ho expliqui. Per a mi això és solament teoria (i així seguirà sent-ho). I recordeu, al  BDSM les coses sempre es fan de manera sana i consensuada.

Aparells de sado medical

Videos de medical

Video “Reducción de daños y riesgos en prácticas BDSM: Medical”


Hoy os voy a hablar de una práctica en el BDSM que yo nunca practico por el simple motivo que me produce un profundo rechazo, pero hablo de algo físico, no es un problema ni moral ni intelectual. Mi profunda amoralidad me permite hacer cualquier cosa excepto aquello que simplemente no soporto hacer. Y no soporto el medical sado (que queréis que os diga, que me pongan o poner una sonda como que no). Pero que no me guste ni soporte algo no significa que me obligue a callar.

No me preguntéis el motivo (porque lo desconozco) pero quienes más practican el medical sado (o “medical play”) son las mujeres (sobre todo en el rol de ama). El medical no es más que un juego de rol donde uno (el amo o la ama) escoge el rol de dominante (medico o enfermera) y el otro (sumiso o sumisa) escoge el rol de enfermo. Algo así como jugar a medico solo que con sofisticados aparatos y técnicas, utilizando una camilla y cosas así. Y como en todo el BDSM, se puede llegar a prácticas de lo más extremas, creedme. Os recomiendo (si no sois demasiado escrupulosos) que veáis los videos que hay en uno de los links de este post.

Como siempre, os dejo unos cuantos enlaces porque es mejor que alguien que lo haya practicado (o lo practique) os lo explique. Para mí esto es solo teoría (y así seguirá siéndolo). Y recordad, en el BDSM las cosas siempre se hacen de manera sana y consensuada.

firma john deybe.JPG

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s