Viure escurça la vida (vivir acorta la vida)

CapturaHa caigut a les meves mans un paquet de tabac a on les autoritats sanitàries adverteixen que fumar escurça la vida. En primer lloc… Qui nassos són “les autoritats sanitàries”? En segon lloc… Per què diuen “adverteixen” quan volen dir “amenacen”? I en tercer lloc (però no el menys important) asseguren que fumar escurça la vida. Quina estupidesa. Viure escurça la vida! O es refereixen al fet que si fumem, serà més curta d’allò que ja és? Per què diuen “escurça”? Per què donen per entès que la vida ja és prou curta? He vist advertiments i advertiments sobre la nostra salut però aquest és, amb tota seguretat, el més estúpid de tots.

Us preguntéssiu que té a veure aquesta reflexió amb el BDSM. Doncs té molt a veure. En primer lloc (com m’agrada enumerar!) cap autoritat, ni sanitària ni policial, ens adverteix que practicar BDSM és quelcom dolent (sinó tot el contrari). I si ens posem a filosofar sobre la cosa curta que és la vida llavors millor si voleu fer alguna cosa, feu-la ja. Sobretot si fumeu no? A gaudir del BDSM!


(Traducción al castellano) Ha caído en mis manos un paquete de tabaco donde las autoridades sanitarias advierten que fumar acorta la vida. En primer lugar… ¿Quién narices es “las autoridades sanitarias”? En segundo lugar… ¿Por qué dicen “advierten” cuando quieren decir “amenazan”? Y en tercer lugar (pero no el menos importante) aseguran que fumar acorta la vida. Menuda estupidez. ¡Vivir acorta la vida! ¿O se refieren a que si fumamos será más corta de lo que ya es? ¿Por qué dicen “acorta”? ¿Por qué dan por entendido que la vida ya es corta? He visto advertencias y advertencias sobre nuestra salud pero esta es, con toda seguridad, la más estúpida de todas.

Os preguntareis que tiene que ver esta reflexión con el BDSM. Pues tiene mucho que ver. En primer lugar (¡Cuanto me gusta enumerar!) ninguna autoridad, ni sanitaria ni policial, nos advierte que practicar BDSM es malo (sino todo lo contrario). Y si nos ponemos a filosofar sobre lo corta que es la vida entonces mejor si queréis hacer algo hacedlo ya. Sobre todo si fumáis ¿no? ¡A disfrutar del BDSM!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s