Preguntes i respostes (preguntas y respuestas)

CapturaDesesperació? Por? Decepció? Ràbia? Fracàs? Què succeeix quan volem aconseguir quelcom amb intensitat però amb prou feina aconseguim gratar la superfície? Per què les expectatives són quasi sempre millors que qualsevol realitat? Per què ens equivoquem una vegada i una altra?

Desesperació, por, decepció, ràbia i fracàs. Tot això succeeix (alhora) quan hem carregat d’intensitat una pretensió i amb prou feines aconseguim gratar la superfície. L’expectativa serà sempre millor que la realitat perquè a les expectatives idealitzem allò que encara no coneixem. I ens equivoquem una vegada i una altra perquè ens neguem a assumir que la vida és imperfecta.

Val la pena tornar a intentar-ho?

Val la pena tornar a intentar-ho.


(Traducción al castellano) ¿Desesperación? ¿Miedo? ¿Decepción? ¿Rabia? ¿Fracaso? ¿Qué sucede cuando queremos alcanzar algo con gran intensidad y apenas conseguimos rascar la superficie? ¿Por qué la expectativas siempre son mejores que la realidad? ¿Por qué nos equivocamos una y otra vez?

Desesperación, miedo, decepción, rabia y fracaso. Todo eso sucede al mismo tiempo cuando hemos cargado de intensidad una pretensión y apenas conseguimos rascar la superficie. Y es que las expectativas siempre son mejores que la realidad porque en las expectativas idealizamos aquello que aun no conocemos. Y nos equivocamos una y otra vez porque nos negamos a asumir que la vida es imperfecta.

¿Vale la pena volver a intentarlo?

Vale la pena volver a intentarlo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s