I una fantasia mes de la J…

CapturaM’ha tornat a escriure la J per explicar-me una altra fantasia. Al final aquest bloc tindrà que canvia de nom i dir-se “Fantasies de dones” i no “Diari d’un amo”. Tot i que crec que parlar de fantasies (i no de BDSM) tampoc és una traïció a l’esperit del bloc doncs molta de la gent que arriba a aquest modest espai ple de lletres no han practicat mai el BDSM i arriben com a part d’una fantasia de dominar o ser dominades.

La nova fantasia de la J consisteix a arribar a un lloc ben glamurós, vestida para seduir i tota sola. La J s’apropa a un home que ella veu atractiu (no parlem del físic, recordeu l’article sobre els sapiosexuals). Tot i que a la J es sent atreta per aquest home, es fa la difícil fins que l’home ja no pot més i li proposa anar amb ella a canvi d’una elevada quantitat de calers. Ella diu que si i tots dos acaben fent sexe que acaba amb un bon feix de bitllets a la butxaca d’ella.

Molts direu que aquesta fantasia és la mateixa que la que vaig escriure ahir, però no es així. La nova fantasia de la J no és tenir sexe amb un home a canvi de calers, la nova fantasia de la J és atreure, no només pel físic a un home (que no només l’atreu pel físic) i fer que una conversa intel·ligent acabi en un desig irrefrenable de sexe. I que pinten els calers a aquesta fantasia? Bé, ja sabeu que la pel·lícula “Una proposición indecente” va fer molt de mal a les fantasies de moltes dones…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s