Infidel o mentider?

billy-le-menteur_448901_206

Una lectora que pretén ser ama de la seva parella em pregunta com pot aprendre certes tècniques, és a dir: com aprendre a esser ama i poder dominar al seu home. La meva contestació sempre és la mateixa: practicant amb algú que tingui experiència (ells no en tenen). El problema comença quan ella diu estar (bojament) enamorada del seu home i no vol contacte d’aquesta mena amb ningú que no sigui ell. La qual cosa em porta a una interessant reflexió: això seria infidelitat? Imaginem que un amo o una ama ensenyen a aquesta lectora a ser ama a una mena de sessió a on ella pugui veure que es fa i com es fa per practicar després amb la seva parella. Aquesta educació d’ella com a mestressa seria infidelitat cap a la seva parella?

Tenir una conversa pujada de to amb un desconegut és una infidelitat? Que una altra persona t’enviï fotos seves nua és una infidelitat? Masturbar-te pensant en el teu veí és infidelitat? Personalment crec que infidelitat només concerneix un concepte de fidelitat emocional, és a dir, buscar cert tipus d’amor en altres persones. No crec que aprendre d’un amo en una sessió sigui una infidelitat encara que hi hagi sexe.

La pregunta és ha de saber-ho el marit? Aquesta sí que és l’autèntica pregunta. La meva resposta seria que millor que no ho sàpiga. És una mentida? Potser. És infidelitat? Crec que no. Però és clar, jo és que sóc un ésser amoral…

“Cal ser infidel, però mai deslleial” (Gabriel García Márquez)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s