Un/a més

CapturaUna de les majors pors (o inquietuds) d’una persona que fica el cap per primera vegada al món del BDSM és que acostumen a contactar amb gent amb més experiència que ells. Una submisa nova que troba a un amo experimentat té pors comunes, molts d’elles relacionades amb la confiança, el dolor o la discreció. Curiosament, una de les pors més habituals que he vist a la gent que s’apropa per primera vegada primera al BDSM és que no volen ser “un/a més” a la llista d’un amo. La primera cosa que pregunten a l’amo és si té altres submises però cap resposta que li doni l’amo satisfarà a la nova submisa. Per què? Sembla ben fàcil, si l’amo contesta que no té submisa actualment, llavors la submisa pensarà que és un mal amo o un amo que abandona a les seves submises. Si l’amo diu que sí que té submisa, llavors la submisa pensarà que no vol ser una en l’harem d’aquest desconegut.

Ser un/a més”… aquest és el gran inconvenient que es construeix a la ment de la gent que arriba per primera vegada primera al BDSM. Ser submisa o amo és alguna cosa personal, gairebé secreta, quelcom massa lligat al nostre propi ser. Privat per davant de tot. És per això que ens creiem únics i rebutgem ser “un/a més” a la llista d’algú.

Per ventura us plantegeu això quan coneixeu a algú i comenceu una relació sentimental? La veritat: sempre serem “un/a més” per altres persones (sobretot a mesura que ens fem majors) però això no hauria de ser un inconvenient si ho pensem bé perquè a aquesta vida, cada vegada que comencem alguna cosa per vegada primera, altres centenars de milers de persones ho han fet abans que nosaltres.

O això o sou únics, com Einstein. Sou Einstein? Normalitat, per favor. No passa gens amb ser “un/a més… foteu fora el “mes” de l’equació, de la mateixa manera que ho feu en la resta dels esdeveniments en la vostra vida. Així de simple.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s