La tècnica de la hipoteca

CapturaPer a tothom que vol endinsar-se per primera vegada al BDSM però no s’atreveixen (o els dubtes pesen més que els desitjos) sempre dic que la millor manera de decidir-se és utilitzar allò que anomeno “la tècnica de la hipoteca”.

Segurament alguns de vosaltres haureu signat una hipoteca amb un banc i ara gaudiu d’una meravellosa llar (tret que us hagin desnonat…) Recordeu quan vau haver de signar la hipoteca? Al costat de tota aquesta paperassa hi havia una taula a on indicaven any per any quina quantitat hauries de pagar d’interessos i quina quantitat amortitzaves. Si sumaves tot això t’adonaves que per la teva “meravellosa” casa estaves retornant al banc el doble o el triple del que t’havien prestat. Si ho penses bé, mai signaries una hipoteca però, una vegada signada, pots gaudir del teu pis sense pensar massa en el futur (quan has de pagar). Signes amb la inconsciència de qui sap que necessita alguna cosa encara que sigui una bogeria.

Amb el BDSM passa el mateix, si voleu començar utilitzeu la tècnica de la hipoteca. No penseu massa perquè de manera lògica ningú vol ficar-se en alguna cosa així… però la recompensa, encara que il·lògica, val la pena.

No penseu massa i signeu la vostra hipoteca amb el BDSM.

Anuncis

One thought on “La tècnica de la hipoteca

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s