Autoestima

Captura

Algunes persones asseguren que aquella (o aquell) que permet que el sotmetin o humiliïn és perquè no en te d’autoestima. Suposo que vist des de fora i sense un context, sembla raonable que una submisa no tingui gaire autoestima en si mateixa o un amo sembli un sàdic sense escrúpols. D’acord, quan no disposem de temps per aprofundir és quan les etiquetes més genèriques es posen sense pensar gaire.

De totes les submises que he conegut (i són moltes) he de dir que la immensa majoria eren persones amb gran estima de si mateixes. És clar que alguna tenia baixa autoestima però fins i tot m’atreviria a dir que el percentatge era sensiblement inferior que a “la vida real”.

Les submises (i desconec el motiu) acostumen a ser gent de fort caràcter, gran autoestima i orgulloses de la seca condició.

És molt fàcil confondre un rol amb la personalitat. Us ho posaré més fàcil: qualsevol un home a carnaval és disfressa de dona… És gai? És una dona? No sap quina és la seva sexualitat? Gaudeix o pateix? Quan acaba carnaval continua vestit de dona, fent veu de dona i actuant com una dona?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s