Coprofàgia

CapturaUn moment… parlem de merda? No vull continuar llegint… no? D’acord, no continuïs llegint, es el teu dret. Els límits ens permeten això, arribar a on volem arribar només. Inclòs a la lectura. De tota manera imagino que algú dels lectors pot ser un copròfag en potencia. Jo no ho soc, de fet em causa un rebuig innegociable (fins i tot escriure això em causa rebuig). De tota manera avui parlaré de la coprofàgia. Pel senzill motiu que continuo pensant que res és dolent si les persones (des de la seva llibertat) decideixen fer quelcom sense fer mal a ningú (que no vulgui que li facin mal).

S’entén per coprofàgia la ingestió voluntària de femta (merda). Es així de senzill.

Alguns submisos o submises els hi agrada aquesta pràctica de la mateixa manera que els hi agrada posar-se tota la femta pel cos i empastifar-se de la merda del seu amo com si del millor regal es tractes. La poden ingerir o no tot i que coprofàgia és l’ingestió. Però mireu sempre la definició: ingestió VOLUNTÀRIA. És a dir, la coprofàgia és d’aquelles pràctiques que el submís o la submisa només ha de fer si esta convençut al 100% d’allò que fa i mai pressionat per l’amo.

Parlant d’amos i ames… Amos i ames: no defequeu a la boca dels vostres submisos si no teniu clar que això és allò que vosaltres voleu. És una pràctica força intensa, no proveu si no ho teniu clar. De la mateixa manera, si ho teniu clar, sempre dic la mateixa cosa: experimenteu.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s