Com marcar els temps al BDSM

CapturaLa vida és com un ascensor a un pugem i baixem a tota velocitat sense adonar-nos de vegades que no serveix de res anar de la planta zero a la darrera planta si desconeixem allò que hi ha a la resta de plantes. Al BDSM succeeix quelcom semblant. Volem pujar-nos a l’ascensor i arribar dalt de tot sense parades innecessàries. La pregunta és… són innecessàries? A la vida aprenem més dels fracassos que dels encerts i la millor manera sembla anar directes a la darrera planta. Però no. Al BDSM no podem començar la casa per la teulada doncs els fracassos com a submisa o amo ens pot fer resignar-nos a pensar que no som allò que realment som. Intentaré explicar-me millor perquè amb tanta metàfora això comença a semblar un text d’en Coehlo d’aquells a on es parla molt però no es diu res.

Com persona crec que els errors són necessaris per aprendre. Fins a aquest punt tot sembla normal. Però com persona també sóc Amo (o viceversa) i en aquest aspecte de la meva vida crec que la norma prova/error és més perillosa del que sembla. És bona idea equivocar-se però al BDSM és encara millor idea anar a poc a poc parant l’ascensor a tots els pisos.

Si com submisos algú ús dóna el primer dia una llista de totes les pràctiques que hi ha al BDSM per marcar els seus límits… possiblement fugirà a tota presa imaginant que el món del BDSM està ple de dolor i tortura. Com dir a un jove que està après música que ha d’interpretar la novena de Beethoven.

Aneu a poc a poc, parant l’ascensor a totes les plantes, per molta presa que tingueu. No comenceu la casa per la teulada. Això si… munteu-vos a l’ascensor o construïu la casa… i comenceu ja. La vida és massa curta.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s