Amagar o anunciar

Captura
Soc submís/a o Amo/a… ho dic a algú? Ho amago o ho anuncio? Potser la resposta es cap de les dues opcions (però les dues alhora). No heu d’amagar res si penseu que algú ho pot entendre ni tampoc heu d’anunciar res a qui penseu que us jutjarà de manera equivocada. La decisió d’amagar o anunciar es basa en la persona amb qui interactueu. La confiança ús dirà si heu d’amagar o anunciar. De tota manera, a més d’escollir bé a qui dir allò que fem també heu de pensar si necessiteu realment anunciar allò que sou i feu.

Jo no ho faig, no perquè desconfií de la reacció de la gent que m’envolta (que d’alguns desconfio) sinó perquè no sento la necessitat d’anunciar res. Amagar, anunciar o no fer res són totes opcions correctes sempre que estiguin alineades a la vostra manera de viure el BDSM però sobretot si amagueu allò que sou o feu… no us sentiu culpables. Enlloc esta escrit quines són les normes per viure el BDSM de manera sana i correcta. Si diem que ésser amo o submisa son practiques que s’han de fer des de la total llibertat llavors heu de saber que amagar o anunciar es quelcom que s’ha de fer des de la total llibertat.

L’única cosa que us recomano és que abans d’amagar o anunciar, penseu dues vegades qui són les persones que teniu davant. Després actueu amb total llibertat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s