Fetitxisme

fetichePer davant cal dir que enfront del fetitxisme (igual que amb la resta de temes BDSM) cal tenir una mentalitat oberta i respecte absolut cap als altres. Pot ser que a vosaltres no us agradi vestir-vos de làtex o pujar-vos a uns altíssims talons. D’acord. Però hi ha molta gent a la qual si agrada i a més els hi ajuda a incloure certs elements a la seva vida BDSM que fa que la seva realitat sigui sempre millor. El bon BDSM és aquell que es fa bé i de debò, no importa com aneu vestits o els instruments que utilitzeu.

La primera cosa que cal fer és diferenciar el fetitxisme com parafília (definida per Freud) del fetitxisme com a pràctica sexual (o de BDSM). Mentre que el fetitxisme definit com a parafília és l’obsessió cap a determinades parts del cos humà, el fetitxisme com a pràctica sexual està més enfocat a certs complements o adoració de parts del cos de l’amo (també conegut com a “parcialisme”).

Jo avui vull parlar del fetitxisme (o “fetish”) entès com la roba que s’utilitza com a fet complementari a una relació BDSM. La cosa és ben senzilla, si penseu que us agradaria aquesta mena de fetitxisme, no ho dubteu, teniu moltes planes a internet a on comprar roba o complements, també hi venen moltes coses als sex-shops o tendes especialitzades. No són complements barats, és més, fugiu de la cosa barata perquè us vendran plàstic dient que és làtex o intentant colar-vos polipiel com cuir. Allò bo es fa pagar.

Aquí us deixo uns quants enllaços a tendes online de roba fetish. Bon fetitxisme!

Ropa Fetish

Iron BDSM

Tienda Fetichista

Fetitxe

Cuero y látex

Swingers Style

Látex Fetish Shops

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s