Puc enamorar-me d’un amo?

CapturaPuc enamorar-me d’un amo? Per descomptat que sí. De la mateixa manera l’amo pot enamorar-se de la submisa. Potser la pregunta no sigui “puc” sinó “he de”. Hem d’enamorar-nos, això sempre, l’amor és una de les coses que ens empeny a això que cridem “felicitat”. Però cal anar amb compte a buscar en un amo alguna cosa mes que simplement un amo per la senzilla raó que una relació entre amo i submisa mai és simple.

Les relacions entre amos i submises se circumscriuen en una complexitat emocional e intel·lectual que està per sobre de la nostra quotidianitat. Si a tot això li sumem el component “amor” llavors estarem construint un perillós còctel molotov que ens explotarà a les mans si no sabem manejar-ho.

En una relació de parella cal saber diferenciar perfectament quan adoptem un rol i quan no. Per posar un exemple ben simple, imagineu que sou amos i discutiu amb la vostra parella per qualsevol motiu, imagineu que després, en una sessió, utilitzeu la vostra posició de superioritat per fer-li pagar alguna cosa que no té res a veure amb la vostra relació Amo/submisa. Sona terrible, oi? Doncs imagineu la submisa que no entén gens i es veu durament castigada sense motiu, sense entendre que les motivacions vénen de darrere. I aquest es nomes un petit exemple.

Els rols els tenim perfectament definits però de vegades poden diluir-se per si mateixos, això, en una relació de parella (o amor) pot tenir conseqüències desastroses.

La solució? No hi ha. Heu d’escollir l’escenari on mes a gust ús trobeu i arriscar-vos (tot i coneixent els riscos).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s