La primera sessió

maxresdefault
La submisa volia que la llepés la primera vegada que ens veiéssim. La submisa volia estirar-se completament vestida i que jo (el seu amo) la mossegués suaument per sobre la roba i per tot arreu. Després volia que li treies la roba i la llepés per arreu, sense deixar-me ni una cantonada. La mossegués, la llepes, la mossegués, la llepes… tot, tot i TOT. Penseu que aquesta és una bona manera de tenir una primera sessió? Sembla més un escenari a on l’amo es submís i ella l’ama a qui obeir i satisfer. De fet potser no és una primera sessió relacionada amb el BDSM però sí que és una manera de satisfer un primerenc desig de la submisa i posar-la a un lloc a on ella sap que les seves fantasies seran satisfetes.

Amb tot això vull dir que, no sigueu estrictes en tot allò que heu de fer o no. Segurament aquesta primera sessió que he descrit no té res a veure amb el BDSM però sí que és una bona manera d’apropar-se a algú, fer realitat la seva fantasia i continuar endavant amb l’apassionant camí que representa ésser amo i submisa. A l’altra banda si una submisa vol experimentar una primera sessió a on la seva fantasia és realment ésser lligada o assotada o qualsevol altre practica directament relacionada amb el BDSM, doneu-li. Encara que ella pensi que és una manera massa agressiva de començar. Encara que no s’atreveixi. No cometeu l’error de donar-li a la submisa una primera sessió a on s’alimentin les seves pors. Heu de solucionar pors (encara que sigui de la manera més dura possible) o alimentar desitjos. Però mai alimenteu pors ni solucioneu desitjos. La submisa, moltes vegades, confon allò que desitja amb allò que necessita. És aquí on heu de ser inflexibles. Però, com tot a la vida, hi ha persones amb les quals hem de ser inflexibles (inamovibles) i persones amb les quals no. És la vostra tasca diferenciar qui és qui.

El secret consisteix a donar a la submisa la primera sessió que realment necessita, s’assabenti o no. Però penseu també una cosa, hi ha tantes primeres sessions com submises hi ha al món. El que no permeteu mai és que sigui la submisa qui pensi que ella ha decidit allò que succeirà. La (controlada) por i la incertesa són necessàries. Pregunteu a la submisa com seria la seva primera sessió ideal i doneu-li… però no exactament.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s