Satisfacció

Blog-CustomerSatBanner
Hi ha submises a les que els hi costa trobar el sentit del seu plaer. Pensen que només han de servir al seu amo oblidant que són més d’una les persones implicades i com a conseqüència, totes han de quedar satisfetes (tant amo com submisa). En molts casos, la satisfacció personal neix de veure la satisfacció de l’altre (el plaer de veure/forçar el plaer). Si no veig que una submisa gaudeix, sua, crida o tremola, no quedo satisfet. Entenem les relacions amo/submisa com a una relació a on la submisa fa qualsevol cosa per aconseguir el plaer del seu amo i això és correcte com a concepte que ens ajuda a simplificar el BDSM (el fet simple sempre és més fàcil). Però un amo ha de cercar la satisfacció de la seva submisa, tot i que ella no s’adona (i és millor que no s’adoni, que pensi que ella només serveix).

Ens ensenyen als cursos de negociació (i marketing) que les úniques negociacions amb futur són aquelles a on tots dos surten guanyant (win/win) perque a mes hi ha una satisfaccio emocional. Una relació amo/submisa no és gaire diferent. Pot passar que en alguna sessió la submisa surti més satisfeta que l’amo. Però això passa a tots els ordres de la vida, també quan estem amb amics o amb la família no sempre estem al 100% cada dia de la nostra vida. Aconseguir la satisfacció de la submisa no és només importat, és el deure de l’amo (i a l’inrevés).

Si veieu que els nivells de satisfacció personal semblen desequilibrats i sembla guanyar sempre la mateixa persona, reescriviu allò que esteu fent perquè el futur a quelcom desequilibrat no només un fracàs imminent sinó també un mal regust a la boca.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s