Obeir i questionar (2)

Screen-Shot-2014-08-20-at-11.09.42-AM-banner
Per quina raó he d’obeir? La resposta sembla senzilla. Has d’obeir perquè ets submisa (o submís) i el teu amo (o ama) t’ho ordena. Vaig escriure sobre el tema ahir, i avui continua semblant la resposta correcta. Però pensem una mica més. Heu decidit obeir a aquella persona? És a dir… heu decidit posar-vos a les ordres d’aquell dominant? És clar, oferir els serveis a un amo és quasi el darrer acte voluntari d’una submisa. És a dir… obeíeu perquè voleu obeir. A més, si l’amo és algú que coneix a fons la dominació, haureu d’obeir allò que realment necessiteu obeir. Una submisa o una esclava no és una submisa ni una esclava, és una persona que ha decidit adoptar el rol de submisa o esclava de manera voluntària.

Per quina raó he d’obeir? Perquè voleu que algú us obligui a fer coses que no faríeu per decisió pròpia (sense obligacions alienes). Ésser submisa (o submís) és fer allò que desitgem amb la tranquil·litat moral o personal que no hem decidit fer-les sinó que estem obligats a fer-ho.

És clar que a l’obediència hi ha una satisfacció personal en sentir-se útil o capaç. Però la  resposta a quin motiu us porta a obeir és només una… perquè és allò que desitgeu.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s