R.A.C.K.

Captura

RACK és l’acrònim de “Risk, Aware, Consensual, Kink” un terme que comença a escoltar-se a finals dels 90 entre els practicants de BDSM com un intent de posar al dia (o redefinir) el terme BDSM (erròniament associat al sadomasoquisme). El terme pretén definir les antigues pràctiques BDSM com a un risc assumit i consensuat per a pràctiques de sexualitat alternativa o no convencionals. És a dir, el mateix gos i diferents collars (mai millor dit). Sempre he pensat que dir RACK i no BDSM és com qui canvia el package d’un producte per fer-lo més atractiu als ulls de les noves generacions.

RACK intenta que les practiques siguin menys rígides, menys focalitzades a normes i aparença fetitxista. És a dir, normalitzar el BDSM. Com a tot avui dia, podeu trobar moltes informacions sobre RACK a la xarxa.

De tota manera, la meva recomanació és que us oblideu dels acrònims, de sigles i normes. Gaudiu de manera sana i consensuada d’allò que voleu, sense etiquetes i amb les normes que vosaltres vulgueu. Però recordeu sempre: les normes són posades per tots dos i respectades per tots dos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s