Fingir una violació (com a fantasia sexual)

xviolacion1-1560x690_c.jpg.pagespeed.ic.sf_Kncoec7

Hi ha persones que gaudeixen fingint una violació. Per davant he de dir que no heu de jutjar mai allò que fan dues persones si ho fan totes dues des de la seva absoluta llibertat. Fingir situacions diferents de les quotidianes és quelcom habitual a qualsevol relació sexual, sobretot quan cerquem noves vies per sortir de la rutina de la parella.

Molta gent rebutja de ple que a una fantasia hi càpiga la violència o encara pitjor… una violació. Potser aquesta gent que rebutja i s’escandalitza haurien de parlar amb la gent que te aquesta fantasia i veurien amb quina naturalitat i llibertat la viuen. No parlem de violència domestica ni de violació real. De la mateixa manera que quan veiem una pel·lícula no pensem que l’assassí de la pantalla és un assassí realment. Fingir una violació és actuar davant un auditori que som nosaltres mateixos.

Tant si esteu al món del BDSM com si no, gaudiu d’aquesta mena de fantasia i porteu-la a terme però, sobretot, feu-les amb compte. Fingir es fingir i de la mateixa manera que els actors dolents espatllen una pel·lícula, si no sabem fer les coses de la manera adient, espatllarem la fantasia.

Sigueu molt sincers i honestos amb l’altra persona abans de començar aquesta pràctica, pacteu límits tan emocionals com física, escolliu una paraula de seguretat, confieu en l’altra persona i, sobretot… pareu immediatament si penseu que quelcom no va bé.

De la mateixa manera que al BDSM, la nostra estabilitat esta per a sobre de les nostres fantasies. Qüestions de prioritats. Si controleu tot això… endavant i oblideu-vos de judicis morals propis o aliens.


Hay personas que disfrutan fingiendo una violación. Antes que nada debo decir que no tenéis que juzgar aquello que hacen dos personas si las dos lo hacen desde su absoluta libertad. Fingir situaciones diferentes de las cotidianas es algo habitual en cualquier relación sexual, sobre todo cuando buscamos nuevas vías para escapar a la rutina de la pareja.

Mucha gente rechaza de pleno que en una fantasía tenga cabida la violencia o todavía peor… una violación. Quizás la gente que rechaza y se escandaliza debería hablar con la gente que tiene esta fantasía y verían con qué naturalidad y libertad la viven. No hablamos de violencia domestica ni de violación real. Del mismo modo que cuando vemos una película no pensamos que el asesino de la pantalla es realmente un asesino. Fingir una violación es actuar ante un auditorio que somos nosotros mismos.

Tanto si estáis en el mundo del BDSM cómo si no, disfrutad de este tipo de fantasía y llevadla a cabo pero, sobre todo, hacedlo con cuidado. Fingir es fingir y del mismo modo que un mal actor estropea una película, si no sabemos hacer las cosas de la manera adecuada, estropearemos la fantasía.

Sed sinceros y honestos con la otra persona antes de empezar esta práctica, pactad límites tanto emocionales como físicos, escoged una palabra de seguridad, confiad a ciegas en la otra persona y sobre todo… parad inmediatamente si pensáis que algo no va bien.

Del mismo modo que sucede en el BDSM, nuestra estabilidad esta para encima de nuestras fantasías. Cuestión de prioridades. Si controláis todo esto… adelante y olvidaos de juicios morales propios o ajenos.

firma john deybe

Anuncis

One thought on “Fingir una violació (com a fantasia sexual)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s