Sexe anal (Sexo anal)

photo-Anal-Bdsm-256207708
Algunes persones pensen que els homes estem obsessionats amb el sexe anal, que l’únic lloc a on volem ficar el nostre penis és al cul d’una dona (o d’un altre home). És llavors que quan aquestes persones es fiquen al món del BDSM miren al cel i protesten dient “és clar, pel cul també… no?”

Heu d’entendre la diferència entre el sexe anal convencional i el sexe anal al BDSM.

Si parlem de l’acte físic no hi ha gaires diferències més enllà que el sexe anal al BDSM de vegades és més intens, però no sempre.

La diferència està al cap, no al cul.

Posem-nos en antecedents: el sexe anal sempre ha estat considerat una pràctica contra natura. Per a l’església l’acte sexual era alguna cosa amb finalitats només reproductives. Així doncs introduir el teu penis en l’anus d’una altra persona (homes o dones) no tenia cap conseqüència reproductiva i com a conseqüència va estar prohibit. Avui dia en la nostra cultura contínua sent alguna cosa prohibida (sobretot per raons ètiques i religioses) però àmpliament estès a les relacions de parella. La submissió física i psicològica que comporta aquesta pràctica és el gran atractiu que té enfront de la penetració habitual.

Al sexe anal convencional, la parella es preocupa perquè l’altre se senti còmode, no interpreta la sodomitzacio com cap castic ni significa aprofitar-se de l’altre, és només un acte on tots dos gaudeixen d’un fet sense donar-li cap significat mes.

Al sexe anal al BDSM, l’amo utilitza el sexe anal a eina per demostrar qui mana, per humiliar o com a castic (sobre tot si a la submisa no li agrada aquesta pràctica) Sentiments tots que succeeixen a la ment de la submisa, no al seu cul.

Sóc conscient que he simplificat molt el tema, ja parlarem en profunditat (mai millor dit) més endavant, ara només és una anotació a peu de pàgina.


Algunas personas creen que los hombres estamos obsesionados con el sexo anal, obsesionados con que el único lugar donde queremos introducir nuestro pene es el culo de una mujer (o de otro hombre). Es entonces cuando estas personas se meten en el mundo del BDSM y, mirando al cielo, protestan diciendo “claro, por el culo también ¿no?

Tenéis que entender antes la diferencia entre el sexo anal convencional y el sexo anal en el BDSM.

Si hablamos del acto físico, no hay grandes diferencias más allá de que el sexo anal en el BDSM a veces es más intenso, pero no siempre.

La diferencia está en la cabeza, no en el culo.

Pongámonos en antecedentes: el sexo anal siempre ha sido considerado una práctica “contra natura”. Para la iglesia, el acto sexual era algo con finalidad meramente reproductiva. Así pues, introducir tu pene en el ano de otra persona (hombre o mujer) no tenía mayor consecuencia reproductiva y como consecuencia de ello, estaba prohibido. Hoy en día, en nuestra cultura, continua siendo algo “prohibido” (sobre todo por razones éticas y religiosas) pero extendido en las relaciones de pareja. La sumisión física y psicológica que comporta esta práctica es el gran atractivo que tiene frente a la penetración “habitual”.

En el sexo anal convencional, la pareja se preocupa por que el otro se sienta cómodo, no interpreta la sodomización como un castigo ni cómo aprovecharse del otro, es solamente un acto donde los dos disfrutan sin pensar demasiado ni darle ningún otro significado.

En el sexo anal en el BDSM, el amo utiliza el sexo anal como herramienta para demostrar quién manda, para humillar o como castigo (sobre todo si a la sumisa no le gusta el sexo anal). Sentimientos esto que suceden todos dentro de la mente de la sumisa, no dentro de su culo.

Soy consciente que he simplificado en demasia el tema, ya hablaremos en profundidad (nunca mejor dicho) mas adelanto, ahora solo es una anotación a pie de página.

firma john deybe

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s